zastava.jpg

Ugovori

Ugovori

Natječaj za radna mjesta

Naslovnica
Naslovnica
Obavijest o odvozu glomaznog otpada sa područja Općine Kalnik PDF Ispis E-mail
administrator   
Petak, 22 Travanj 2016
OBAVIJEST O ODVOZU GLOMAZNOG OTPADA
sa područja Općine Kalnik
 
Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci će u srijedu 04.05.2016. vršiti organizirani odvoz glomaznog otpada sa područja svih naselja Općine Kalnik. Mole se sva kućanstva da svoj glomazni otpad odlože ispred dvorišta do 7 sati ujutro, dana 04.05.2016. 
Zadnja Promjena ( Utorak, 26 Travanj 2016 )
 
Javna tribina "Prevencija nasilja i važnost udomiteljstva" PDF Ispis E-mail
administrator   
Petak, 22 Travanj 2016
Pozivamo Vas na javnu tribinu "Prevencija nasilja i važnost udomiteljstva" koja će se održati u četvrtak 28. travnja 2016. godine u Domu hrvatskih branitelja u Kalniku, s početkom u 11.00 sati. 
Javna tribina namijenjena je svim građanima i građankama, roditeljima, udomiteljima, potencijalnim udomiteljima, stručnjacima, svima koji rade s djecom i mladima, udrugama te drugim dionicima u Koprivničko-križevačkoj županiji. Kroz raspravu i aktivan angažman svih sudionika kroz ovu tribinu konačni cilj je istaknuti važnost potreba i prava djece na život bez nasilja, naglasiti važnost prevencije nasilja nad i među djecom i mladima, te promovirati udomiteljstvo kao dobru alternativu skrbi u primarnoj obitelji i sigurno okruženje za rast i razvoj djece i mladih. Javna tribina "Prevencija nasilja i važnost udomiteljstva" održava se u sklopu projekta „Udomitelj=obitelj za nenasilje“ kojeg sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a provodi Udruženje „Djeca prva“ u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Križevci.

POZIV

PROGRAM JAVNE TRIBINE

Zadnja Promjena ( Petak, 22 Travanj 2016 )
 
Javni poziv za davanje u najam drvene kućice - Info punkta PDF Ispis E-mail
administrator   
Srijeda, 20 Travanj 2016

  

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE KALNIK objavljuje JAVNI POZIV za davanje u najam drvene kućice – Info punkta, na lokaciji uz Stari grad Veliki Kalnik. Pozivaju se zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponudu za najam drvene kućice na lokaciji uz Stari grad Veliki Kalnik. Turistička zajednica Općine Kalnik daje u najam jednu drvenu kućicu na lokaciji uz Stari grad Veliki Kalnik, veličine 2,1 x 3 m površine 6,3 m². Namjena drvene kućice – Info punkta može biti slijedeća: promocija i prodaja autohtonih poljoprivrednih proizvoda karakterističnih za kalničko podneblje i/ili pružanje jednostavnih ugostiteljskih usluga vezanih za navedeno, ostala gastro ponuda iz domaće manufakture, prodaja suvenira, sitnih uporabnih i ukrasnih, te umjetničkih predmeta prepoznatljivog podrijetla vezanog uz Kalnik, turističko – promidžbena.
Detalje poziva možete pročitati OVDJE.  

Zadnja Promjena ( Petak, 22 Travanj 2016 )
 
Poziv za dostavu Zahtjeva za odobrenje mjesta za prodaju robe na javnim površinama Uncutarije 2016 PDF Ispis E-mail
administrator   
Utorak, 19 Travanj 2016
  
Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje trgovine te obiteljska poljoprivredna gospodarstva na podnošenje Zahtjeva za odobrenje mjesta za prodaju robe na javnim površinama za vrijeme održavanja manifestacije "Kalničke Uncutarije 2016.", tj. za vremensko razdoblje od 30. travnja do 1. svibnja 2016 godine.
 
Tekst POZIVA možete vidjeti OVDJE.
Obrazac ZAHTJEVA možete preuzeti OVDJE.   
Zadnja Promjena ( Utorak, 19 Travanj 2016 )
 
Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Kalnik PDF Ispis E-mail
administrator   
etvrtak, 14 Travanj 2016

Nakon održanih prijevremenih lokalnih izbora u Općini Kalnik, 14. travnja 2016. godine konstituirano je Općinsko vijeće Općine Kalnik. Općinsko vijeće Općine Kalnik sastoji se od 11 vijećnika, od toga 6 vijećnika koalicije Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata i Hrvatske stranke umirovljenika (SDP-HNS-HSU), 3 vijećnika Hrvatske seljačke stranke (HSS) i 2 vijećnika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ). Sjednici su prisustvovali predstojnica Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Elizabeta Repić Perković, povjerenik Vlade Republike Hrvatske Boris Sabolić, općinski načelnik Mladen Kešer, zamjenik općinskog načelnika Mario Filipašić te svi izabrani vijećnici. 
Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Kalnik izabran je Igor Tomić, univ. bacc. ing. mech (SDP-HNS-HSU), a za potpredsjednicu izabrana je Paula Radić Puač, bacc.sestr. (SDP-HNS-HSU).
Na održanoj sjednici izabrana je Mandatna komisija u sastavu: Zoran Pugar za predsjednika, Valek Hrlec i Dražen Car za članove, a koja je utvrdila valjanost mandata izabranih vijećnika, kao i činjenicu da po sili zakona izabranom općinskom načelniku kao i njegovom zamjeniku mandat ide u mirovanje po sili zakona. Na njihova mjesta u Općinskom vijeću u zamjenu su došli Domagoj Kešer i Josip Štragelj, sa kandidacijske liste SDP-HNS-HSU. Na sjednici su imenovani i članovi Odbora za izbor i imenovanja u sastavu: Josip Štragelj za predsjednika, Paula Radić Puač i Dražen Car za članove. 
Konačni sastav Općinskog vijeća Općine Kalnik čine sljedeći članovi: Igor Tomić, Paula Radić Puač, Zoran Pugar, Valek Hrlec, Domagoj Kešer i Josip Štragelj iz koalicije SDP-HNS-HSU;  Dario Car, Božidar Kovačić i Dražen Car iz HSS-a;  Zdenka Pugar i Marija Dvečko iz HDZ-a. 

Zadnja Promjena ( etvrtak, 14 Travanj 2016 )
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 73 - 81 od 682

Valid CSS!