grb.jpg

Ugovori

Ugovori

Natječaj za radna mjesta

Naslovnica
Naslovnica
Kalničke vuzmice 2016. PDF Ispis E-mail
administrator   
Utorak, 29 Oujak 2016
Povodom Uskrsa sva sela, kao i neki zaseoci u potkalničkom kraju gradili su vuzmice, stoga je Turistička zajednica Općine Kalnik i ove godine pripremila simbolične potpore za mještane koji su još jednom pridonijeli njegovanju tradicije i očuvanju tog starog običaja ovoga kraja.

Povjerenstvo, koje su činili predstavnici Vijeća Mjesnih odbora, dodijelilo je sljedeće:
1. mjesto Potok Kalnički (194 boda) – nagrada 1.000,00 kuna
2. mjesto Šopron (182 boda) – nagrada 500,00 kuna
3. mjesto Donja Obrež (175 bodova) – nagrada 300,00 kuna

Dječje vuzmice:
1. mjesto Šopron (191 bod) – nagrada 600,00 kuna
2. mjesto Vojnovec (184 boda) – nagrada 400,00 kuna
3. mjesto Kamešnica Štifani i Kalnik (175 bodova) – nagrada svakom po 200,00 kuna

Vuzmice koje nisu osvojile nagrade, ali svakako vrijedne za spomenuti zbog uloženog truda su: Gornje Borje, Vojnovec (kod kapele), Vojnovec (kod Doma), Gornja Obrež, Donje Borje, Kalnik Kamenik, Kalnik Bobanjek, Denžići, Kamešnica Fagnjeni, Kamenica.

Čestitamo mještanima sela Potok Kalnički, te za dječju vuzmicu selu Šopron, koji su uložili najviše truda, a ostalima želimo više uspjeha sljedeće godine. 
 
Fotografije možete pogledati na Facebook stranici TZO Kalnik - OVDJE. 
Zadnja Promjena ( Utorak, 29 Oujak 2016 )
 
Uskrsna čestitka PDF Ispis E-mail
administrator   
Srijeda, 23 Oujak 2016

Najveći kršćanski blagdan Uskrs je pred nama, blagdan koji nam govori o radosti kojoj prethodi puno patnje, iskušenja i praštanja. Neka nas Uskrs potakne na međusobno razumijevanje, solidarnost i toleranciju kako bi lakše izdržali ova složena ekonomska vremena te neka nam da snagu i probudi vjeru u bolju i svjetliju budućnost. 

Općinski načelnik Općine Kalnik u svoje osobno ime, u ime svoga zamjenika, u ime djelatnika Jedinstvenog upravnog odjela i djelatnika Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Kalnik, želi svim stanovnicima Općine Kalnik sretan i blagoslovljen Uskrs, sa željom da blagdane provedu radosni, u dobrom zdravlju i sreći sa svojim obiteljima i prijateljima. 
Zadnja Promjena ( Srijeda, 23 Oujak 2016 )
 
Vuzem na Kalniku 2016. PDF Ispis E-mail
administrator   
Srijeda, 23 Oujak 2016

 Turistička zajednica Općine Kalnik i ove godine u sklopu uskršnjeg programa „Vuzem na Kalniku“ poziva sva zainteresirana sela i/ili skupine pojedinaca s područja Općine Kalnik da sudjeluju u gradnji tradicionalne kalničke vuzmice. 

Povjerenstvo za glasanje i izbor vuzmica činit će odabrani predstavnici iz Vijeća Mjesnih odbora Kalnik, Kamešnica, Potok Kalnički, Borje, Šopron, Obrež Kalnički, Popovec Kalnički i Vojnovec Kalnički. 

Izgrađene vuzmice će obići u subotu uoči Uskrsa, 26. ožujka 2016. u poslijepodnevnim satima i izglasati pobjednike.

Pobjedničke ekipe, kako odraslih tako i djece, bit će nagrađene novčanim potporama za izgradnju vuzmice te očuvanje tradicije i njegovanje običaja potkalničkog kraja.

Pozivaju se mještani svih sela Općine Kalnik da svojim dolaskom podrže ekipe i što većim brojem doprinesu njihovoj pobjedi!

Zadnja Promjena ( Srijeda, 23 Oujak 2016 )
 
Razrješenje povjerenika Općine Kalnik te imenovanje novog PDF Ispis E-mail
administrator   
Ponedjeljak, 14 Oujak 2016

Vlada Republike Hrvatske je na zatvorenom dijelu 5. sjednice, održanoj 25. veljače 2016. godine, donijela Rješenje o razrješenju Marijana Vukovića dužnosti povjerenika Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskoga vijeća i općinskog načelnika Općine Kalnik, te istovremeno imenovala Borisa Sabolića za novog povjerenika Općine Kalnik. Rješenje su stupila na snagu i postala pravomoćna 11. ožujka 2016. godine, danom objave u "Narodnim novinama", broj 22.
Rješenje o razrješenju
Rješenje o imenovanju  

Zadnja Promjena ( Srijeda, 16 Oujak 2016 )
 
Općini Kalnik odobrena sredstva potpore - 7.1.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj JLS" PDF Ispis E-mail
administrator   
etvrtak, 10 Oujak 2016
Temeljem zahtjeva Općine Kalnik za potporu za Podmjeru 7.1 "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti" - provedba operacije 7.1.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave", Agencija za plaćanja u poljoprivredi izdala je Odluku o privremenoj raspodjeli sredstava potpore korisnicima, prema kojoj su Općini Kalnik raspodijeljena sredstva potpore u najvišem iznosu od 115.000,00 kuna, za potrebe izrade III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kalnik.  
Predmetnu Odluku možete pronaći OVDJE.   
Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 14 Oujak 2016 )
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 82 - 90 od 682

Valid CSS!